Tractor pulling i Björstorp igen

Hässleholm Förra årets premiär blev en publiksuccé med mellan 600 och 700 besökande.
Hässleholm • Publicerad 4 augusti 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Förra årets premiär blev en publiksuccé med mellan 600 och 700 besökande.-Det är fantastiskt att en aktivitet mitt ute på en åker drar till sig så stort intresse, säger Jerry Olsson, ordförande i arrangerande Vittsjö LRF.Klockan 11 på lördag startar arrangemanget då 35 traktorekipage, uppdelade i olika klasser, tävlar under cirka tre och en halv till fyra timmar.Deltagarna använder allt från helt vanliga traktorer från 1960-talet och framåt till en mer ovanlig stor amerikansk präriedragare av modellen Steiger Couger.Korv, dricka och kaffe serveras och den här gången har arrangörerna laddat upp med mer korv än i fjol då en akututryckning fick göras i sista stund.Det är skyltat från länsväg 117 till platsen för tävlingen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.