Sommarfest och gemenskap

Hässleholm Bygdelaget och Verums GoIF har slagit sina påsar ihop och anordnade loppmarknad, middag och dans på Verums sommarfest.
Hässleholm • Publicerad 7 augusti 2011 • Uppdaterad 14 december 2021

Bygdelaget och Verums GoIF har slagit sina påsar ihop och anordnade loppmarknad, middag och dans på Verums sommarfest.- Det blir lite fart i Verum den här dagen, säger Anders Paulsson. Klockan 10.00 började loppmarknaden vid fyrvägskorset i byn, och 17.00 var det middag som senare följdes upp med dans på den björkklädda dansbanan.- Det blir trångt på dansbanan, men det ska det vara, säger Anders Paulsson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.