Maskerade tjuvar på Pressbyrån

Hässleholm Det var uppenbarligen inget plötsligt infall som låg bakom inbrottet vid tretiden på natten.
Hässleholm • Publicerad 8 augusti 2011 • Uppdaterad 15 december 2021
Pressbyråns entrédörr lagades provisoriskt efter inbrottet natten till måndagen.
Pressbyråns entrédörr lagades provisoriskt efter inbrottet natten till måndagen.

Det var uppenbarligen inget plötsligt infall som låg bakom inbrottet vid tretiden på natten.Männen slog sig in genom att krossa en glasruta i entrédörren.De filmades av övervakningskameran när de sparkade och slog med kofot mot glasrutan.På filmen syns också hur de maskerade tjuvarna fyller en påse med varor från hyllorna och hur de sedan springande snabbt försvinner från brottsplatsen.Butiken är larmad och larmet utlöstes, men innan någon väktare hann fram stals cigaretter, snus och choklad, till ett värde av uppskattningsvis mellan 15 000 och 20 000 kronor.Pressbyrån höll öppet på måndagen, trots det inträffade och trots att den ena entrédörren bara var provisoriskt lagad tills glasmästaren kunde komma på eftermiddagen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.