Överklagar häktning

Osby Han förnekar inbrottet på Byggmästaregatan och anser inte att det finns skäl för häktning, varken att han skulle försvåra sakens utredning eller fortsatta med brottslig verksamhet.
Osby • Publicerad 10 augusti 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Han förnekar inbrottet på Byggmästaregatan och anser inte att det finns skäl för häktning, varken att han skulle försvåra sakens utredning eller fortsatta med brottslig verksamhet. Häktningsförhandlingen hölls av utredningstekniska skäl bakom stängda dörrar och informationen i målet är därför knapphändig.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.