Många tips om försvunnen

Malmö Men inget som lett till något genombrott.
Malmö • Publicerad 12 augusti 2011 • Uppdaterad 15 december 2021
Jenny Svensson
Jenny Svensson

Men inget som lett till något genombrott. Samtidigt är en åklagare nu på väg att kopplas in på ärendet.- Vi vill att det ska finnas en åklagare som är uppdaterad, om behov skulle uppstå, säger Lars-Håkan Lindholm, informatör på Malmöpolisen. Om det krävs internationella kontakter, till följd av den internationella efterlysning som utfärdades på torsdagen, måste de också gå via åklagare.De tips som kommit in är av varierande kvalitet.- Men vi tar gärna emot fler uppgifter, säger Lars-Håkan Lindholm.Polisen går nu i genom kvinnans bankkonton, liksom hennes data- och telefontrafik, men vill inte kommentera vad som kommit fram.Brottsrubriceringen människorov kvarstår. Anmälan om hennes försvinnande lämnades den 2 augusti.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.