Websänd division V-match stoppas

Sport Enligt Skåneboll gäller Svenska fotbollsförbundets tv-avtal all fotboll som arrangeras inom förbundets ramar – även division fem.
Sport • Publicerad 12 augusti 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Enligt Skåneboll gäller Svenska fotbollsförbundets tv-avtal all fotboll som arrangeras inom förbundets ramar – även division fem. Vill klubben sända matchen måste den först söka tillstånd hos Svenska fotbollförbundet. Peter Johansson, ansvarig för sändningen, är förvånad.– Även om det finns tv-avtal, vem skulle vara intresserad avatt filma matcher i division fem?, säger han till Kristianstadsbladet.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.