Ännu en silvermedalj för Jan-Åke Persson

Sport - En liten revansch efter fredagens slagtävling där jag inte hade marginalerna på min sida, säger Jan-Åke.
Sport • Publicerad 15 augusti 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

- En liten revansch efter fredagens slagtävling där jag inte hade marginalerna på min sida, säger Jan-Åke.Som tog sig till semifinal via segrar mot Michele Graffeo, Italien, Mario Schneider, Schweiz och Dirck Czerwek, Tyskland. I semin mötte Jan-Åke tjecken Zdenek Andr. Efter 12 av 18 banor låg Sjövikenspelaren under med två, men då kom vändningen.- Lyckades ta igen underläget och ta matchen till sudden, säger Jan-Åke som där avgjorde direkt.- Han missade sin spik medan jag satte min.I finalen väntade Reinhard Schuster, Österrike. Jan-Åke började bra, men sedan tog Schuster över och vann klart.- Jag är ganska nöjd ändå då jag gav honom en match, säger Jan-Åke vars klubbkamrat Linda Iversen missade matchspelet med ett slag.- Hon har gjort ett fantastiskt EM med tanke på att det var hennes debut i dessa sammanhang.Sjövikens Filip Johansson och Lina Liljegren åkte bägge ut i kvartsfinalen då junior-EM i italienska Naturns avslutades med matchspel.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.