Snabb bilfärd blev dyr

Skåne/Kristianstad Mannen döms till det nämnda beloppet i böter efter att ha kört för fort med sin bil.
Publicerad 16 augusti 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Mannen döms till det nämnda beloppet i böter efter att ha kört för fort med sin bil. Det var den 2 juni i år som mannen fastnade i en hastighetskontroll vid Ringelikors i Kristianstad kommun. Den högsta tillåtna hastigheten på vägsträckan är 100 kilometer i timmen. Mannen körde emellertid så pass fort som 151 kilometer i timmen när hans fart kontrollerades. Den 44-årige mannen erkänner att han har kört så fort som polisens mätutrustning visade.

Henrik Knobe
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.