Dinamarca vill också leda Vänstern

Nyheter Därmed har partiet fyra ledarkandidater: Dinamarca, 37 år, Jonas Sjöstedt, 46, Hans Linde, 32, och Ulla Andersson, 48.
Publicerad 17 augusti 2011 • Uppdaterad 13 december 2021
Dinamarca säger till Svenska Dagbladet att hon bestämt sig efter att ha rådgjort med familj
Dinamarca säger till Svenska Dagbladet att hon bestämt sig efter att ha rådgjort med familj

Därmed har partiet fyra ledarkandidater: Dinamarca, 37 år, Jonas Sjöstedt, 46, Hans Linde, 32, och Ulla Andersson, 48.Dinamarca säger till Svenska Dagbladet att hon bestämt sig efter att ha rådgjort med familj, vänner och partikamrater.Hon är vice ordförande i V, sitter i riksdagen och är partiets skolpolitiska talesperson. Dinamarca är motståndare till en delad ledning av V.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.