DO prövar inte anmälan

Hässleholm Men nu står det klart att DO inte tar upp anmälan eftersom det inte går att pröva enskilda formuleringar eller protokoll mellan fack och arbetsgivare.
Hässleholm • Publicerad 17 augusti 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Men nu står det klart att DO inte tar upp anmälan eftersom det inte går att pröva enskilda formuleringar eller protokoll mellan fack och arbetsgivare. Därför avslutas ärendet.Sjuksköterskan menade i sin anmälan att sjuksköterskors löner istället borde jämföras med liknande uppgifter eller utbildning. Exempelvis läkarnas.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.