Stor musikal hösten 2012

Hässleholm Goodshow Production AB är samma bolag som stod bakom succésatsningen \"Cabaret\" i Hässleholms kulturhus 2009.
Hässleholm • Publicerad 17 augusti 2011 • Uppdaterad 29 november 2021

Goodshow Production AB är samma bolag som stod bakom succésatsningen "Cabaret" i Hässleholms kulturhus 2009.Politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott beslöt på onsdagen att anslå 600 000 kronor i marknadsföringsbidrag till projektet.

Pengar som betalas ut bara under förutsättning av showbolaget får de pengar man ansökt om hos Leader.Samarbetet med Goodshow stannar inte vid satsningen hösten 2012. Teaterbolaget och kommunen tänker sig ett samarbete i tre steg med hundraårsfirandet 2014 som final. Vilken, eller vilka, föreställningar det handlar om framgår inte.Enligt planerna skulle Goodshow sätta upp en större musikal redan i höst i Hässleholm med 950 000 kronor i kommunalt stöd.

Den uppsättningen genomförs dock inte av främst ekonomiska skäl.Det nu beslutade bidraget måste även godkännas av kommunstyrelsen.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.