Svalt intresse för ungdomskafé

Broby I gårdagens tidning skrev Norra Skåne att Tobias Okkerström nu gör ett sista försöka att få i gång någon form av ungdomsverksamhet i Månssons gula hus i Glimåkra.
Publicerad 18 augusti 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

I gårdagens tidning skrev Norra Skåne att Tobias Okkerström nu gör ett sista försöka att få i gång någon form av ungdomsverksamhet i Månssons gula hus i Glimåkra.– Men intresset är inte så stort verkar det som. Det finns kanske inget behov av det då, säger Jörgen Johansson.

Han menar att det krävs fler eldsjälar för att driva föreningar, men också att vuxna och föräldrar måste hjälpa till i den sortens ungdomsverksamhet.– Det behövs någon som vet hur det fungerar om man ska driva en förening, säger Jörgen Johansson.

Den före detta ordföranden i Glimåkra Utveckling önskar att fler hjälpte Tobis Okkerström med sin idé.– Det hade varit jätteskoj om det kunde starta upp någon verksamhet i huset. Men det bygger på att fler engagerar sig, säger han.

Liksom Tobias Okkerström är Jörgen Johansson nu inne på att det här bör vara sista försöket som görs.– Jag tycker att han får lägga ner projektet sen om det inte går nu, säger han.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.