18-årig man åtalas för misshandel

Skåne/Kristianstad Händelsen inträffade på Söderportgymnasiet i Kristianstad den 31 mars i år.
Publicerad 19 augusti 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Händelsen inträffade på Söderportgymnasiet i Kristianstad den 31 mars i år. Nu har ärendet hamnat hos åklagarmyndigheten i Kristianstad. Därifrån har fallet gått vidare till tingsrätten i Kristianstad för en huvudförhandling.

Den misstänkte mannen har i förhör nekat till att han ska ha utdelat slaget. Den slagna personen har visat upp smärta och ömhet efter misshandeln. Kammaråklagare Pernilla Tallinger har även två vittnen att hänvisa till i sin bevisning mot den misstänkte mannen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.