Liam Gallagher stämmer brodern Noel

Kultur och Nöje Men det är inte slagsmål det rör sig om denna gång.
Publicerad 19 augusti 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Men det är inte slagsmål det rör sig om denna gång. Liam Gallagher stämmer brodern för förtal, meddelar The Sun. Det var under en presskonferens förra månaden som gitarristen Noel sade att Oasis ställde in en konsert på 2009 års V Festival eftersom Liam var för bakfull för att uppträda. Sångaren å sin sida hävdar att han var sjuk, och aldrig skulle svika sina fans på det sättet. Därför ser han ingen annan utväg än att vända sig till rätten. Noel kommer nu att bli tvungen att komma med ett officiellt svar på förtalsanklagelsen. Gallagher-bröderna har startat egna solokarriärer sedan hitbandet Oasis splittrades 2009.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.