Elvis låtskrivare död

Personligt Leiber vann berömmelse tillsammans med kollegan Mike Stoller – tillsammans skrev låtar åt The Drifters, The Coasters, Ben E King och Elvis.
Personligt • Publicerad 23 augusti 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Leiber vann berömmelse tillsammans med kollegan Mike Stoller – tillsammans skrev låtar åt The Drifters, The Coasters, Ben E King och Elvis.Leiber inledde sin karriär 1953 när Willie Mae "Big Mama" Thornton blev den första att spela in Hound dog, vid den tidpunkten ett rythm- and bluesnummer, som klättrade upp på topplistorna, uppger BBC.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.