Kvinnor åtalas för misshandel

Skåne/Kristianstad De två kvinnorna är födda 1993 respektive 1994.
Publicerad 24 augusti 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

De två kvinnorna är födda 1993 respektive 1994. Kvinnorna är misstänkta för att ha misshandlat en man utanför resecentrum i Kristianstad den 23 september 2010. Enligt stämningsansökan har kvinnorna knuffat mannen och dragit honom i håret samt slagit honom på kroppen och på ena benet.Ingen av de misstänkta kvinnorna har erkänt misshandeln. Förutom förhören med de tre inblandade personerna har åklagarmyndigheten även bevismaterial i form av ett vittnesmål från en person som säger sig ha sett hela händelseförloppet.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.