Nyfikenheten stillas med smygöppning

Hässleholm Huset, som ligger i samma område som Zuperbowl och Bokalyckasten med flera företag, är långt ifrån färdigt.
Hässleholm • Publicerad 24 augusti 2011 • Uppdaterad 14 december 2021
En del av gänget bakom Gym1 som smygöppnar på lördag. Fv: Sofie Kullman
En del av gänget bakom Gym1 som smygöppnar på lördag. Fv: Sofie Kullman

Huset, som ligger i samma område som Zuperbowl och Bokalyckasten med flera företag, är långt ifrån färdigt.

Lokalerna är dock så pass färdiga att besökarna kan få en uppfattning om hur det ska se ut. Personal finns på plats liksom ett par träningsmaskiner. – Vi satsar på att vara helt färdiga och kunna öppna i mitten av oktober, förklarar Linda och Pär.

Friskvårdscentrat är deras gemensamma dröm som det jobbat länge och hårt för att förverkliga.Förutom att kunna träna ska här finnas möjlighet till både friskvård och skönhetsvård. Allt från nagelvård till kostrådgivare och sjukgymnastik ska samsas under taket. Alla ska dock inte vara anställda av Linda och Pär utan verksamheten bygger på att olika aktörer hyr in sig i lokalerna

Meningen är att besökarna på lördag ska kunna gå runt och få en uppfattning om hur det färdiga centrat ska set ut.– Det är många som är nyfikna på hur här ser ut inuti, därför bjuder vi in till smygöppning, förklarar Linda Ronner.Något de är speciellt stolta över är takhöjden i den stora gymdelen av huset. Den är på hela 5,70 meter. Syftet med så högt i tak i kombination med speciell ventilation är att få bättre luftkvalitet.

– Det är viktigt inte minst för astmatiker och allergiker, förklarar Agneta Petersson som ska sköta receptionen.Lokalerna håller öppet under lördagen den 27 augusti mellan klockan 10.00 och 15.00.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.