CSI-stjärna blev pappa

Personligt Enligt People födde en surrogatmamma den 58-årige skådespelaren och dennes hustru Gina Cirones barn.
Personligt • Publicerad 25 augusti 2011 • Uppdaterad 14 december 2021
William Petersen och Gina Cirone. Foto: Reed Saxon/AP/Scanpix
William Petersen och Gina Cirone. Foto: Reed Saxon/AP/Scanpix

Enligt People födde en surrogatmamma den 58-årige skådespelaren och dennes hustru Gina Cirones barn.En representant för skådespelaren säger att den lilla pojken och flickan föddes för tidigt och fortfarande är kvar på sjukhus.– Bebisarna blir bättre för varje dag och vi kan knappt vänta tills de kommer hem, säger paret till People.William Petersen är inte bara pappa sedan tidigare. Han är också morfar till två pojkar, Mazrik och Indigo.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.