Michael Jacksons manager död

Personligt Jackson och Dileo var ett kontrasternas par.
Personligt • Publicerad 25 augusti 2011 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix
Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Jackson och Dileo var ett kontrasternas par. Den långe tungviktaren Dileo sade en gång om sin relation till sångaren: "Du kan inte hitta två mer olika människor. Han äter inte kött, jag springer ut och tar en cheeseburgare. Jag tar en drink, han rör inte alkohol. Titta bara på oss: han är spinkig, jag är fet."1989 fick Dileo sparken efter att Jackson blivit missnöjd med försäljningssiffrorna för Thrillers uppföljare Bad. Strax innan sångarens död återförenades de två, och Dileo var den manager som Jackson valde för sina comebackkonserter 2009 – de som aldrig blev av. Michael Jackson dog sommaren 2009.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.