Kameror en nyhet hos Liljenbergs

Hässleholm - Detta är något som kommer väldigt starkt just nu och som fler och fler anser sig behöva, säger vd Stefan Liljenberg.
Hässleholm • Publicerad 26 augusti 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

- Detta är något som kommer väldigt starkt just nu och som fler och fler anser sig behöva, säger vd Stefan Liljenberg. Vi säljer nu mängder av kameror och hemelektronik. Elmotorer, transmissionsprodukter, växlar, fläktar, industriprodukter, remskivor, kullager, svetspistoler, elverk, stallutrustning, luftkonditionering, ja, i de stora lokalerna på Bäckhagsvägen i Hässleholms finns det ett brett sortiment som vänder sig till främst fackfolk men även till allmänhet.- I den här speciella branschen måste man kunna hålla stora lager, förklarar Stefan Liljenberg, företagare i tredje generationen - och ständigt framåtblickande, verkar det.Verkstaden finns kvar och är lika viktig som den alltid varit. Där moderniseras, repareras och byggs om på löpande band; allt från motorer till fläktar.- När tiderna blir sämre, renoverar folk mer, säger experterna på firman...Kunderna är stabila; inte minst de på landet. Bönder och andra företagare utgör ryggraden bland kunderna. På torsdag firas det.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.