Glada besökare på Knislingefest

Broby I år var festivalsområdet större och hade fyra scener istället för två.
Publicerad 28 augusti 2011 • Uppdaterad 14 december 2021

I år var festivalsområdet större och hade fyra scener istället för två. Vid åttatiden räknade entrépersonalen med att ungefär 2600 personer hade varit inne på området. Jennie Johansson från Kristianstad var en av dem. Hon har varit på många festivaler. – På festival kan alla vara sig själva. Det gillar jag.Vid en av scenerna stod Jonathan Kolmodin Rydén från Vetlanda och lyssnade på Supreme majesty. Det var första gången han var på Helgeåfestivalen. Han hade kommit för att se Hardcore Superstar. – Festivalen är bra för att vara så liten och på en liten ort, säger han imponerat. Bland de stora banden som spelade under kvällen fanns Slade, Hardcore Superstar, The Poodles och Calle & the Undervalleys. Bandnamnen imponerade dock inte på alla. Amanda Lövkvist, 7 år, har varit på Helgeåfestivalen två år i rad. Banden som har spelat har varit helt okej, berättar hon. Hon har haft roligt med kompisarna på festivalen.– Men Helgeåfestivalen var bättre förra året.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.