Travtränaren Lars Lindberg död

Personligt Lars Lindberg arbetade över 50 år inom travet och blev proffs 1974 på hemmabanan Bergsåker.
Personligt • Publicerad 30 augusti 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Lars Lindberg arbetade över 50 år inom travet och blev proffs 1974 på hemmabanan Bergsåker. Under en tid hade han sin bas på Solvalla, men återvände sedan till Sundsvall, skriver Kanal75.Han vann sitt sista lopp i fjol, det 3616:e, skriver Sundsvalls Tidning. Han var den förste att vinna fyra V75-lopp på en och samma tävlingsdag, 1996 på Solänget.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.