Eon nominerat till kulturpris

Hässleholm \"Vi nominerar Eon till Hässleholms kulturpris 2011, för de har, under många år, osjälviskt hjälpt ideella organisationer att torgföra sina olika arrangemang\", skriver Kristina Runklint för Socialistiska partiet i sin motivering.
Hässleholm • Publicerad 31 augusti 2011 • Uppdaterad 30 november 2021

"Vi nominerar Eon till Hässleholms kulturpris 2011, för de har, under många år, osjälviskt hjälpt ideella organisationer att torgföra sina olika arrangemang", skriver Kristina Runklint för Socialistiska partiet i sin motivering. Partiet menar att det finns begränsat utrymme för föreningslivet att nå ut med sina budskap till kommunens invånare. En affischering på välbesökta platser talar inte bara till publik och besökare, den visar också att kommunen har många aktiviteter, menar paritet.Hässleholms kommun har två officiella anslagstavlor i centrum, varav den ena är placerat mitt i ett cykelställ. Förutom dessa anslagstavlor så upplåter kommunen affischplats på soptunnorna i centrum, men det medför en utgift som många föreningar inte har råd med.Partiet menar att Eon har gjort det möjligt för föreningslivet att annonsera sina arrangemang och därmed har Eon stött kulturlivet och den intellektuella och mentala rörligheten i kommun. En möjlighet som uppskattas av Hässleholms föreningar och därför borde belönas med kulturpriset.

Eva Ericsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.