Misstänkt för sekretessbrott

Hässleholm De anställda menar att de utsatts för kränkande inlägg med information som ingen annan än deras chef kände till på en hemsida på internet.
Hässleholm • Publicerad 31 augusti 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

De anställda menar att de utsatts för kränkande inlägg med information som ingen annan än deras chef kände till på en hemsida på internet. Informationen innehöll sekretessbelagda uppgifter enligt de anställda. Polisen har nu skickat anmälan vidare till Justitiekanslern (JK) angående förtal och brott mot tystnadsplikt. JK kommer nu att pröva om förundersökning ska inledas.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.