Stort tävlingsintresse glädjer OSS

Det är mycket mycket glädjande att konstatera att intresset för dessa båda tävlingarna är stort bland våra simmare, till Broby har 23st anmält sig och till hemmatävlingen är inte mindre än 32 st OSS:simmare anmälda. Vi hoppas och tror att OSS får stora framgångar under dessa båda tävlingarna och att intresset för att tävla ska vara stort även framöver. När det senare i september är dax för första omgången av seriesimmet är det extra viktigt att ALLA som blir uttagna ställer upp. Vi tror att vi i år har stora möjligheter att lyckas väl i seriesimmet och vår målsättning är att bli bland de 2 bästa lagen och därmed få kvala upp till Div. 3 Lycka till alla OSS:are kämpa hårt och simma fort. Heja Heja Heja OSS

Dagens fråga

Skickar du julkort?

Loading ... Loading ...