Framgångar för OSS på Göingeplumset

Vi hade stora förväntningar på våra unga simmare och de levde verkligen upp till dessa, trots tufft motstånd då de bästa simmarna i regionen var med så lyckade OSS plocka en hel del priser med sig hem till Osby, dessutom fick de flesta simmarna med sig flera prydliga personliga rekord hem. ”Unga” OSS är riktigt bra, och med rätt fokus och om vi kämpar hårt på träningarna och tävlingarna framöver, samt hejar på och stöttar varandra så ska vi i framtiden visa att OSS äger. Ska jag plocka fram några stjärnor som lyste extra klart i dag så nämner jag William Bevreus som vann 4 guld (fritt, bröst, rygg och medley) och Isak Persson som vann 1 guld(fjäril), övriga Osby simmare som fick priser med sig hem var Miranda Orajärvi, Andreas Nordh, Sverre van Brink, Simone Karlsson, Filppa Saistam, Frida Karlsson samt herrarnas Frisim och Medleylag, men det var många fler som lyste denna lördagen i Broby inte minst de yngsta simmarna ifrån Medleygrupp1. OSS vill passa på att tacka alla OSS:are för att ni är så duktiga i och vid sidan om bassängen, och vi hoppas ni känner er stolta när ni drar på er vår snygga gula badmössa då det är dax för tävling. HEJA HEJA HEJA OSS!!!!

Dagens fråga

Skickar du julkort?

Loading ... Loading ...