OSS simmade bra på Konsumpokalen Sprint 2011

Men även i de andra klasserna var det bra simning, synd bara att det var lite tunnare startfält i dem. Trots att det inte var så många i de klasserna så var det gott om guldkorn, bl.a. så hade Trelleborg KS ett flertal fantastiskt duktiga simmare med, speciellt i tjejklassen födda 2000. För OSS del så var det ytterligare ett steg framåt, alla simmarna gjorde goda insatser och några plockade hem pokalen för bästa simmare i respektive klass under dagen. De Osbysimmarna som fick pokal med sig hem var: William Bevreus Sverre van Brink Lukas Persson Miranda Orajärvi Erica Ydesand Osby Simsällskap vill tacka alla simmare som deltog i vår tävling och vi hälsar alla välkomna tillbaka till kommande tävlingar i Osby simhall.

Dagens fråga

Ska du se ett luciatåg på fredag?

Loading ... Loading ...