Seriesim Omg.1 i Perstorp

Leder gör S71 överlägset sen ligger Tyringe SS på andra plats och upp till dem har vi bara 17poäng. 10poäng efter oss ligger SS Delfin, 5:a ligger Klippan SS och 6:a ligger KK Karpen. Förhoppningsvis blir det inte så många återbud nästa gång så då ska vi försöka passera Tyringe och ta hand om den så viktiga andraplatsen som ger oss en kvalplats upp till division 3. Många fina simningar fick vi se under dagen, bland annat av våra debutanter som tillsammans simmade ihop 34poäng.Moa Olofsson, Mattis Engström, Alfred Cato, Maya Haraldsson och Ida Ekström. 3st grensegrar fick vi ihop och de som fixade dem var Sverre van Brink på 100m ryggsim, Agnes Cato och William Bevreus som båda plockade hem förstaplatsen på 25m fjäril. Men som sagt det var många av simmarna som gjorde riktigt bra prestationer vilket lovar gott inför kommande omgångar, nu närmast är det den 3 december i Hässleholm som gäller. En ny kampsång är under framtagande och denna hoppas jag är inlärd till nästa omgång så vi får höra den uruppföras i Qpoolen i december. Här följer poängställningen efter första omgången: S 71.                524p Tyringe SS.      378p Osby SS. 361p SS Delfin.        351p Klippans SS.   315p KK Karpen.      175p

Dagens fråga

Ska du se ett luciatåg på fredag?

Loading ... Loading ...