Morgondagarna i Osby lördagen den 1/10

Morgondagarna är den tävlingen som simmarna drabbas av först under sin simkarriär. Man tävlar inte mot varandra utan enbart mot klockan. Klara man de uppsatta tiderna så erhåller man en medalj, man börjar med 25m sträckor och när man klarat medaljtiden på något simsätt så får man inte ställa upp på den distansen fler gånger utan man får ge sig på 50m nästa Morgondagarnas istället. När man klarat någon av 50m loppen eller 25m fjäril så får man vara med i en tävling som heter MINIMAX. De tider man ska försöka slå på Morgondagarna är följande: 25m frisim(23sek) 25m bröstsim(28sek) 25m ryggsim(28sek) 25m fjärilsim(25sek) 50m frisim(45sek) 50m bröstsim(56sek) 50m ryggsim(54sek) Osby Simsällskap hälsar alla välkomna till simhallen på lördag för att uppleva simning och barnidrott när den är som allra trevligast. Lycka till ALLA simmare som ska tävla.

Dagens fråga

Har du någon att fira jul med?

Loading ... Loading ...