Öppet kommunhus

Osby Kommunalråd och kommunchef, samt parkförvaltningens fordon var på plats.
Osby • Publicerad 2 oktober 2011 • Uppdaterad 13 december 2021
Öppet kommunhus. Foto: Lasse Lindell
Öppet kommunhus. Foto: Lasse Lindell

Kommunalråd och kommunchef, samt parkförvaltningens fordon var på plats.Inne i det gamla elevhemmet huserar nu gatukontoret, miljö- och byggförvaltningen, fastighetsförvaltningen och Osbybostäder.En chans att kika närmare på verksamheterna lockade. Det gjorde även kaffe och kanelbulle!Renoveringen av lokalerna har kostat elva mijoner kronor.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.