Gene Simmons har gift sig

Personligt Parets två vuxna barn var förstås med vid vigseln, liksom Playboy-kungen Hugh Hefner och övriga Kiss-medlemmar.
Personligt • Publicerad 3 oktober 2011 • Uppdaterad 13 december 2021
Gene Simmons och Shannon Tweed. Foto: Matt Sayles/AP/Scanpix
Gene Simmons och Shannon Tweed. Foto: Matt Sayles/AP/Scanpix

Parets två vuxna barn var förstås med vid vigseln, liksom Playboy-kungen Hugh Hefner och övriga Kiss-medlemmar.Den 61-årige Gene Simmons har tidigare skrutit om sina kvinnliga erövringar och basunerat ut att han aldrig ska gifta sig.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.