Jack Osbourne är förlovad

Personligt Hans representant har bekräftat att han bytt ringar med flickvännen Lisa Stelly, rapporterar amerikanska medier.
Personligt • Publicerad 3 oktober 2011 • Uppdaterad 15 december 2021
Foto: Dan Steinberg/AP/Scanpix
Foto: Dan Steinberg/AP/Scanpix

Hans representant har bekräftat att han bytt ringar med flickvännen Lisa Stelly, rapporterar amerikanska medier.Jack Osbourne är son till hårdrockaren Ozzy Osbourne och hans fru Sharon. Han blev känd i och med familjens dokusåpa The Osbournes på MTV och har även haft egna showen Union Jack på BBC.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.