Nytt från The Hives

Kultur och Nöje Bandets senaste platta \"The black & white album\" kom 2007.
Publicerad 3 oktober 2011 • Uppdaterad 14 december 2021
Pelle Almqvist i The Hives. Foto: Jonathan Short/AP/Scanpix
Pelle Almqvist i The Hives. Foto: Jonathan Short/AP/Scanpix

Bandets senaste platta "The black & white album" kom 2007. Sedan dess har det mesta som skrivits om The Hives handlat om de ekonomiska bråk som uppstått kring Tambourine Studios. Men nu är Pelle Almqvist och hans bandkollegor i full gång med att spela in en ny skiva, med "A thousand answers" som det första livstecknet. Första gången The Hives framförde låten live var på Hultsfredsfestivalen 2008.    

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.