h Tre möbelhandlare fanns i Vinslöv

Hässleholm EM i Vinslöv grundades 1921 av Carl och Ebba Paulson.
Hässleholm • Publicerad 4 oktober 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

EM i Vinslöv grundades 1921 av Carl och Ebba Paulson. Carl gick som snickarlärling hos Olof Hedberg och fick 1918 sitt diplom på sin skicklighet. Ett par år senare öppnade han eget.I Vinslöv fanns förr tre stora möbelhandlare, förutom Paulsons även Hedbergs och Olofssons.Totalt fem personer arbetar i dag i verksamheten som innefattar 1800 kvadratmeter butik och 700 kvadratmeter lager.21 oktober öppnas ytterligare en EM butik i Hässleholm.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.