Jägare funnen död nedanför torn

Nyheter Polisen tror att han under ett jaktpass fallit från tornet.
Publicerad 11 oktober 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Polisen tror att han under ett jaktpass fallit från tornet. Mannen ingick i ett jaktlag som gick ut på morgonen. Senare fick ingen kontakt med honom, skriver Helsingborgs Dagblad.– Mannens sambo tog sig ut till tornet och där påträffade hon honom vid halv ett-tiden liggande med ansiktet nedåt.Hon kunde konstatera att han fallit ner från tornet, säger Jesper Bengtson vid polisen i Örkelljunga till tidningen.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.