Personalfesten är ingen personalfest

Hässleholm Kritiken mot hur försäljningen av biljetterna till kommunens personalfest gått till har varit stor.
Hässleholm • Publicerad 12 oktober 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Kritiken mot hur försäljningen av biljetterna till kommunens personalfest gått till har varit stor. Men personalchefen Per-Olof Drottler försöker nu lugna de anställda i kommunen och förklara att de inte alls missar någon personalfest.– Det har blivit fel i inbjudan för det är ingen personalfest utan ett erbjudande till våra anställda, säger Per-Olof Drottler.

Så det blir en annan personalfest för alla anställda senare då?– Nej, det blir det inte. Eftersom det i fjol endast kom 450 personer har vi beslutet att ta ett mellanår i år, och så kommer vi tillbaka med något nytt nästa år. Men det finns ytterligare några biljetter som går att köpa

Men kan du förstå de anställda som blivit uppretade med tanke på hur inbjudan ser ut där det står att det är den årliga personalfesten?– Jo, det kan jag. Vi skulle så klart kallat det för något annat, säger Per-Olof Drottler.

Det finns uppgifter på att ni skulle haft en stor fest på Björksäter den 12 november, men att ni i sista stund ändrade er och köpte de här 250 biljetterna i stället. Stämmer det?– Det är inget som jag känner till, säger Per-Olof Drottler.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.