Ja till hunddagis på Röinge

Hässleholm Nämnden menar att det inte finns några formella hinder och anser det vara en lämplig placering av ett hunddagis.
Hässleholm • Publicerad 13 oktober 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Nämnden menar att det inte finns några formella hinder och anser det vara en lämplig placering av ett hunddagis. Det som nämnden inte anser vara ett problem är att vägen in till hunddagiset är smal, något som boende i området påpekat i sina yttranden till nämnden. Boende pekar på ökad trafik vilket kan vålla problem.Nu är det upp till sökanden att gå vidare med en bygglovsansökan för det enbostadshus samt lokaler för hunddagis som är tänkt att byggas. Enligt ansökan ska hunddagiset har 17 platser för hundar under dagtid men också erbjuda kurser på kvällstid.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.