Lagerkvists Röke går för vinst

Sport Rökes spelande tränare är tillbaka i laget sedan han tvingats stå över derbyt på grund av en stukad fot.
Sport • Publicerad 14 oktober 2011 • Uppdaterad 30 november 2021

Rökes spelande tränare är tillbaka i laget sedan han tvingats stå över derbyt på grund av en stukad fot.–Jag stukade den på träning veckan före derbyt. Men nu är jag tillräckligt frisk för att kunna spela igen, säger Jimmy Lagerkvist.Han aviserar ytterligare en förändring i laget. Viktor Svendsen vaktar målet istället för Fredrik Gullberg.–De är i kanonform båda två. Om vi har en tunn trupp i övrigt så är det tvärtom på målvaktssidan. Det är en styrka att ha två så stabila målvakter och att kunna skifta. Dagens motståndare Kalmarsund är en sammanslagning mellan CL98 och Färjestaden.–Två bra lag som slagits ihop till ett. På pappret ett väldigt starkt lag som är en av favoriterna till seriesegern.– Men jag vet inte hur långt de kommit i sitt lagbygge. De fick storstryk mot Palmstaden i förrförra veckan.– Det är skönt att möta dom tidigt för även om de har ett individuellt sett mycket bra lag så är de långt ifrån färdiga.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.