Skottlossning på Långebro

Skåne/Kristianstad Larmet om skottlossningen kom klockan 17.
Publicerad 14 oktober 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Larmet om skottlossningen kom klockan 17.15 på fredagen.

- Han har befunnit sig i en bil som blivit beskjuten, säger Helena Ralmark, informatör vid Skånepolisen till TT.

Det är andra gången på kort tid som det äger rum en skottlossning i Kristianstad. Förra helgen förekom det skottlossning på Cardellsgatan mitt iKristianstad. Polisen misstänker att en tatueringstudio var måltavlan den gången. Ingen misstänkt har gripits efter den händelsen.

Katarina BexellSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.