Stal från a-kassan

Hässleholm Mannen jobbade heltid mellan den 29 april och 5 november 2009, men skickade ändå in och begärde a-kassa för perioden 27 april till den 17 maj.
Hässleholm • Publicerad 14 oktober 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Mannen jobbade heltid mellan den 29 april och 5 november 2009, men skickade ändå in och begärde a-kassa för perioden 27 april till den 17 maj. Han fick ut 7826 kronor.Mannen erkände vid rättegången att han fått pengarna, men bestred brott. Han vet inte varför han fyllde i kassakorten felaktigt.Straffet blev villkorlig dom och 2 800 kronor i böter.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.