Sannarp-Glimma 3-6

Sport Bortamötet med Sannarp i Halmstad innebar nämligen en klar vinst och en bra start på hösten för Pär \"Chippen\" Perssons manskap.
Sport • Publicerad 17 oktober 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Bortamötet med Sannarp i Halmstad innebar nämligen en klar vinst och en bra start på hösten för Pär "Chippen" Perssons manskap.- Absolut, vi gör en riktigt stark bortamatch och jag är nöjd med vad vi presterar, ansåg "Chippen" som trots en del skador kom till Halmstad med ett brett lag.- Tittar man på vår bänk idag så inser man att laget är bra.André Folkestad gav gästerna ledningen efter 14.45 men hemmalaget replikerade blixtsnabbt och kvitterade innan Pontus Nilsson gjorde tvåan efter 16.18 assisterad av Martin Söderlund i powerplay.I mellanperioden gjorde backen Andreas Hardarsson 1-3 i boxplay, assisterad av Magnus Rosenstråhle, innan den sistnämde satte fyran mitt i matchen.- Sannarp var skridskostarka och kontringsfarliga men vi var det bättre laget, tyckte "Chippen" vars lag hade 4-2-ledning efter två perioder.Oscar Alricsson gav Glimma en smakstart på tredje perioden innan hemmalaget reducerade till 3-5 bakom Otto Nilsson i gästernas mål. Sista målet i matchen satte sedan Jonas Mathisen i tom kasse en sekund före slutsignalen.- En bra laginsats av oss och det här känns lovande, menade "Chippen."

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.