18-åring död i bilolycka

Trafik - Det finns vittnen till olyckan som säger att bilen kommit för fort.
Publicerad 18 oktober 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

- Det finns vittnen till olyckan som säger att bilen kommit för fort. Vägbanan är blöt och det ligger löv på platsen så det har dessutom varit halt på platsen, säger  Joakim Ekstrand inre befäl i Helsingborg. I samband med olyckan skall bilen ha börjat brinna. Enligt de första uppgifterna var båda ska allvarligt skadade. Men snart kom beskedet att en av dem, en 18-årig man, avlidit. 18-åringen var passagerare i bilen. Dennes anhöriga underrättades under natten. Föraren  är vid liv med allvarligt skadad och opereras under natten för sina skador.  

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.