Greaseduo sjöng och signerade

Hässleholm På torsdagen ordnade Peneton ett kundevent där företag, föreningar och kommunanställda var inbjudna.
Hässleholm • Publicerad 20 oktober 2011 • Uppdaterad 15 december 2021
Kevin Borg och Sara Ollinen framförde tre låtar ur Grease på Peneton Park på torsdagseftermiddagen. Foto: David Gustafsson
Kevin Borg och Sara Ollinen framförde tre låtar ur Grease på Peneton Park på torsdagseftermiddagen. Foto: David Gustafsson

På torsdagen ordnade Peneton ett kundevent där företag, föreningar och kommunanställda var inbjudna. Ett antal leverantörer var på plats och visade upp presentartiklar, profilkläder och inte minst julklappar.– Att vi lyckades få hit Grease känns jättekul. Äntligen fick vi riktig användning för vår scen, säger Mattias Martinsson, som tillsammans med Jörgen Bladh driver Peneton park.100-talet kunder, mestadels från trakten, men även från Helsingborg, Malmö och Olofström, var på plats och botaniserade i presentutbudet.– Om detta uppskattas hittar vi säkert på fler sådana events fram över, säger han.Kevin Borg och Sara Ollinen framförde låtarna "Finns det någon framtid för oss", "Sandy" och "Det är dig jag vill ha" från publiksuccén Grease, som de spelar på Kristianstads stadsteater.

– Det är jätteroligt att få vara här. Sedan är det alltid annorlunda att framföra låtar för sig när man är van att göra en hel föreställning, säger Sara Ollinen.Efter framträdandet i Hässleholm, hann de mellan lunchtuggorna även med att skriva ett stort antal autografer. Sedan bar det vidare till repetitioner i Helsingborg. I dag fredag och i morgon lördag spelar de musikalen tre gånger på Sundspärlan. Sedan återvänder de till Kristianstad och framför showen i ungefär en månad till.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.