Hästveda slog Trim med en poäng

Sport Hästveda hade marginalerna på sin sida i bortamötet med Trim.
Sport • Publicerad 21 oktober 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

Hästveda hade marginalerna på sin sida i bortamötet med Trim.–Det kunde ha gått hur som helst. Vi hade lite oflyt, tycker Trims tränare Nicklas Olsson efter 12–13 i Bjärnum.Redan i första matchen kom en liten indikation på att det skulle bli Hästvedas kväll. Trims 55-kiloskille Jonathan Borg ledde med 4–0 i slutsekunderna mot Alecsander Jonsson när Hästvedabrottaren fick en trea och sedan vände till 5–4 och tog hem perioden. Den andra vann Jonsson med 3–0 och därmed skaffade han gästerna i 3–1-ledning i lagmatchen.Och Trim dansade vidare. Kim Johnsson fallbesegrade Joel Hult efter 24 sekunder och Tobias Ziegler hade inga problem med Martin Persson. André Lindén fyllde på Trims poängkolumn efter 3–1 mot Sebastian Augustsson.Sedan var det roliga över för hemmalaget.De tre tyngsta klasserna la Hästveda beslag på. Gordon Liljegren, Johan Holmén och Robin Liljegren vann på poäng och samlade ihop nio avgörande pinnar till gästerna.–Det var ju fulla lag i alla fall, säger en måttligt nöjd Nicklas Olsson.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.