Skåningar kvar i Idol

Kultur och Nöje Både Robin och Amanda F ropades ut bland de första att gå vidare till nästa veckas deltävling.
Publicerad 21 oktober 2011 • Uppdaterad 15 december 2021
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

Både Robin och Amanda F ropades ut bland de första att gå vidare till nästa veckas deltävling. Amanda F sjöng sig vidare med Dolly Partons Jolene och Robin charmade tittarna med sin tolkning av Beyonces Halo. Det blev Emil Elton, 16, som fick lämna "Idol" efter fredagens program. Juryn, den här kvällen utan den nyförlösta Laila Bagge Wahlgren, var skoningslös i sin kritik. "Jag är låg och ledsen nu" sade Emil Elton till Aftonbladet efter sändningen. Han hade inte tror att han skulle åka ut. Även Olle Hammar, 16, fick utstå hård kritik för sin Michael Jackson-tolkning.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.