Seriefinal i Nässjö för Tyringe

Sport – Det ska bli en rolig nöt att knäcka, säger Tyringetränaren Joakim Johansson.
Sport • Publicerad 22 oktober 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

– Det ska bli en rolig nöt att knäcka, säger Tyringetränaren Joakim Johansson.– Nässjö har gjort bra resultat så vi har största respekt för dem. Vi förväntar oss en tuff match.

John Henriksson vilar från Nässjömatchen då hans skadade knä behöver vila lite till.– Kommer att flytta om lite i de olika konstellationerna, säger Jocke.– Vill få lite bättre fart på en del spelare och få mer utdelning i målskyttet.

Fredrik Weréen vaktar kassen. I övrigt ställer Tyringe upp med följande femmor:

Förstalinen: Johan Molldén, Anders Ståhlberg – Daryl Bat, Anton Hellsing, Joakim Törnkvist.Andralinen: Niklas Persson, Mathias Sjöberg – Oskar Olsson, Ted Nilsson, Jakub Komma.Tredjelinen: Jesper Ekengren, Alexander Sjödin – Kalle Tisell, Marcus Wänerstam, Sebastian Thuresson.Fjärdelinen: Oscar Persson – Tim Dahlin, Otto Larsson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.