Återblick med Thornberg

Hässleholm Bo Anders Thornberg delade med sig av minnen och foton från uppväxten i Tyringe.
Hässleholm • Publicerad 23 oktober 2011 • Uppdaterad 13 december 2021
på Tyringe museum under torsdagskvällen. Foto: Göthe Persson/Privat
på Tyringe museum under torsdagskvällen. Foto: Göthe Persson/Privat

Bo Anders Thornberg delade med sig av minnen och foton från uppväxten i Tyringe. Skratten blev många, intresset hos auditoriet stort då många gavs möjlighet att verifiera eller förneka vissa händelser.– Det märktes i "mingelpausen" att den här typen av minneskvällar lätt blir succé., säger Göthe Persson på Tyringe museum.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.