Fotografen Barry Feinstein död

Personligt Feinstein var mannen bakom kända porträtt av musiker som Bob Dylan och George Harrison.
Personligt • Publicerad 23 oktober 2011 • Uppdaterad 25 november 2021

Feinstein var mannen bakom kända porträtt av musiker som Bob Dylan och George Harrison. På hans meritlista finns över 500 skivomslag, bland annat Harrisons "All things must pass" och Rolling Stones "Beggars Banquet". Han låg även bakom porträttet på Bob Dylan till rockikonens album "The times they are a-changin'" från 1963. Det vara bara en av många Dylan-porträtt som Feinstein hann med genom åren.Barry Feinstein avled i sitt hem i Woodstock i delstaten New York under torsdagen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.