Får hjälp med riskfylld export

Hässleholm ottagarlandet betraktas som en riskfylld marknad och statliga Exportkreditnämnden lovar därför att täcka förlusten om företaget inte skulle få betalt av köparen.
Hässleholm • Publicerad 24 oktober 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

ottagarlandet betraktas som en riskfylld marknad och statliga Exportkreditnämnden lovar därför att täcka förlusten om företaget inte skulle få betalt av köparen. Det framgår av ett beslut från nämnden.Exportkreditnämnden är en myndighet som utfärdar garantier till svenska företag som vill exportera till riskfyllda marknader i Afrika, Asien, Latinamerika och Östeuropa.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.