Tyringe lånar Lennartsson av KIK

Hässleholm - Lennartsson är ju en storvuxen spelare, lite av en Arup-typ, och därför blir det en intressant debut för honom i Tyringe, menar coachen Joakim \"Jocke\" Johansson som därmed får sitt andra lån från KIK den här säsongen.
Hässleholm • Publicerad 26 oktober 2011 • Uppdaterad 24 november 2021

- Lennartsson är ju en storvuxen spelare, lite av en Arup-typ, och därför blir det en intressant debut för honom i Tyringe, menar coachen Joakim "Jocke" Johansson som därmed får sitt andra lån från KIK den här säsongen.Tidigare har ju Dennis Svensson gjort en del matcher i Tyringe under hösten men han har nu etablerat sig hos division I-seriens serieledare.

Lennartsson gick från HHK till KIK 2008 och förra säsongen var han också utlånad till Osby IK under en period. Inlånet gör att Tyringetränaren satsar på fyra fulla femmor mot Boro/Vetlanda.I förstafemman finns backarna Johan Molldén och Anders Ståhlberg medan andraformationen har Niklas Persson och Mathias Sjöberg bakom Oskar Olsson, Joakim Törnqvist och Jakub Komma.

Tredje femman skapas av backarna Oscar Persson och Jesper Ekengren och forwards Ted Nilsson, Otto Larsson och Kalle Tisell.En fjärde kedjeformation som "Jocke" möjligen använder under matchen är Tim Dahlin, Marcus Wänerstam och Sebastian Thuresson och dessutom finns backarna John Henriksson och Alexander Sjödin på bänken.

- Vi matchar ju hårt med tre matcher på bara fem dagar så förmodligen avlastar vi genom fyra kedjor och tre backpar, säger "Jocke" som inte låter sig luras av Boros svaga inledning på hösten.

- Nej, det är ett bra lag som vi har all respekt för så vi måste spela bra för att vinna.Noterbart är också att målvakten Jani Palmroos saknas helt på grund av knäskadan och på bänken bakom Fredrik Weréen sitter nu junioren Kevin Isgren.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.